Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
O fefa'ataua'iga i le lumana'i ua tula'i mai ose auala malosi ma fa'amalieina mo le 'aufaipisinisi o lo'o taumafai e fa'atama'ia le fe'avea'i o maketi tau tupe. O le DigiFinex, o se ta'ita'i fa'atauva'a fa'atauva'a, e ofoina atu se fa'avae malosi mo tagata ta'ito'atasi ma fa'alapotopotoga e auai i fefa'ataua'iga i le lumana'i, e tu'uina atu ai se faitoto'a i avanoa e ono maua ai tupe i le lalolagi televave o aseta numera.

I totonu o lenei taʻiala faʻapitoa, o le a matou savalia oe i le faʻavae o fefaʻatauaʻiga i le lumanaʻi i luga o le DigiFinex, e aofia ai manatu autu, faʻamatalaga taua, ma faʻatonuga taʻitasi e fesoasoani ai i tagata amata ma tagata faʻatau oloa e faʻatautaia lenei maketi fiafia.

O a Konekarate Fa'aauau Lumanai?

O le konekarate mo le lumana'i ose maliliega fa'aletulafono i le va o itu e lua e fa'atau pe fa'atau atu se aseta i se tau ma le aso ua fa'atulaga i le lumana'i. O nei aseta e mafai ona eseese mai oloa e pei o auro poʻo suauʻu i mea tau tupe e pei o cryptocurrencies poʻo faʻasoa. O lenei ituaiga konekarate o lo'o avea o se meafaigaluega fa'apitoa mo le puipuia o tupe gau ma fa'amautu tupe mama.

Konekarate Perpetual futures, o se vaega itiiti o mea e maua mai ai, e mafai ai e le aufaioloa ona taumatemate i le tau i le lumanai o se aseta autu e aunoa ma le umia moni. E le pei o konekarate masani i le lumana'i ma aso e muta ai, e le muta ai konekarate mo le lumana'i. E mafai e le aufaioloa ona faatumauina o latou tulaga mo le umi latou te mananaʻo ai, e mafai ai ona latou faʻaogaina faʻauluuluga o maketi mo taimi uumi ma e ono maua ai ni polofiti tetele. E le gata i lea, o konekarate faʻavavau i le lumanaʻi e masani ona faʻaalia elemene tulaga ese e pei o le faʻatupeina o fua faatatau, lea e fesoasoani e faʻafetaui a latou tau ma le aseta autu.

O se tasi o itu iloga o lumana'i fa'avavau o le leai o ni vaitaimi fa'amautu. E mafai e le aufaioloa ona tatala se avanoa mo le umi e lava a latou tupe, e aunoa ma le noatia i soʻo se taimi e muta ai konekarate. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faʻatau se konekarate tumau BTC/USDT i le $30,000, e leai se noataga e tapunia le fefaʻatauaʻiga i se aso patino. O lo'o ia te oe le fetuutuuna'i e fa'amautu ai lau tupe mama pe tipi tupe gau i lau faitalia. E taua le matauina o fefaʻatauaʻiga faʻavavau i le lumanaʻi e le faʻatagaina i le US, e ui lava o loʻo aofia ai se vaega tele o fefaʻatauaʻiga o le cryptocurrency lalolagi.

A'o ofoina atu e konekarate fa'avavau i le lumana'i se meafaigaluega taua mo le mauaina o le fa'aalia i maketi cryptocurrency, e taua tele le fa'ailoaina o a'afiaga e feso'otai ma fa'aeteete pe a auai i ia gaioiga tau fefa'ataua'iga.


Fa'amatalaga o Fa'amatalaga ile Itulau Fefa'ataua'iga i Lumanai ile DigiFinex

Mo tagata amata, fefaʻatauaʻiga i le lumanaʻi e mafai ona sili atu ona lavelave nai lo fefaʻatauaʻiga vaʻaia, aua e aofia ai le tele o faʻamatalaga faʻapolofesa. Ina ia fesoasoani i tagata fou ia malamalama ma pulea lelei fefaʻatauaʻiga i le lumanaʻi, o lenei tusiga e faʻamoemoe e faʻamatalaina uiga o nei faaupuga e pei ona aliali mai i luga o le DigiFinex futures trading page.

O le a matou faʻalauiloaina nei faaupuga i le faasologa o foliga, amata mai le agavale i le taumatau.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex


Tulaga i luga a'e o le K-line siata

Fetufa'aiga Fa'avavau: "Fa'avavau" o lona uiga o le fa'aauau. O le "perpetual futures" (e ta'ua o "Perpetual futures contracts) na afua mai i konekarate fa'aletupe mo le lumana'i, ma o le eseesega tele o le lumana'i fa'avavau e leai se aso e fa'amautu ai. O lona uiga afai lava e le tapunia le avanoa ona o le faamalosia o le faamaapeina, o le a tumau pea le tatalaina e faavavau.

Mark Price: O le faʻavaeina o Mark Price e fesoasoani e faʻaleleia ai le mautu o le maketi konekarate ma faʻaitiitia le faʻamaʻapeina le manaʻomia ona o suiga faʻaletonu maketi. O le Mark Price e mo le fuafuaina o tupe mama ma gau. O le faʻatusatusaga o le Mark Price e faʻavae i luga o le tau faʻasino. O le tau fa'atatau o fefa'atauaiga tutusa o le tolu pe sili atu fefa'ataua'iga ua avea ma tau fa'asino.

Spot Index: O le tau talafeagai o le lumanaʻi, fuafua e faʻatatau i le tau faʻasino ma le tau maketi. E fa'aaogaina e fa'atatau le PNL opeopea o tulaga ma fa'amautu tulaga fa'amaapeina. E ono alu ese mai le tau mulimuli o le lumanaʻi e aloese ai mai le faʻaogaina o tau.

Fua Faatatau Fa'atupe / Fa'ato'a: Ole fua ole fa'atupe ile tulaga o iai nei. Afai e lelei le fua faatatau, e totogi e i latou o lo'o umia tulaga umi le totogifuapauina o le fa'atupega i tagata e umia tulaga pupuu. Afai e le lelei le fua faatatau, e totogi e i latou o lo'o umia avanoa pupuu le totogifuapauina o le fa'atupega i e umia tulaga umi.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex


Tulaga i totonu ole Bid/Ask area

Tauofo/Fesili: Ose fa'amalama e mata'ituina ai faiga tau maketi i le faagasologa o fefa'ataua'iga. I le Bid/Ask area, e mafai ona e va'aia fefa'ataua'iga ta'itasi, le aofa'i o tagata fa'atau ma fa'atau, ma isi mea.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex


Tulaga i totonu o le vaega tau fefa'ataua'iga

Tatala ma Tapuni: A maeʻa ona e ulufale i le tau ma le aofaʻi e faʻatatau i lau faʻamasinoga o le faʻatonuga o maketi, e mafai ona e filifili e tatala se tulaga umi pe puupuu. Afai e te vavalo se siitaga o le tau, e te tatalaina se tulaga umi; afai e te vaʻai i se faʻaititia, e te tatalaina se tulaga puupuu. A e fa'atau atu le konekarate na e fa'atau, e te tapunia le tulaga. A e tatalaina se avanoa e ala i le faʻatauina o se konekarate ma taofi e aunoa ma se faʻamautu, e taʻua o le umia o le tulaga. E mafai ona e va'ai i ou tulaga umia e ala i le kiliki i le [Open Position] i le pito i lalo o le itulau.

Tatala Long: A e vaʻai o le a tulaʻi mai le tau faʻailoga i le lumanaʻi ma tatala se tulaga e faʻavae i luga o lenei tulaga, ua lauiloa o le tatalaina o se tulaga umi.

Tatala Puupuu: A e vaʻai o le tau faʻailoga o le a pa'ū i le lumanaʻi ma tatala se tulaga e faʻavae i luga o lenei tulaga, ua lauiloa o le tatalaina o se tulaga pupuu.

Fa'atauga ma Fa'atauga Fa'atatau: E mafai e tagata fa'aoga ona auai i fefa'ataua'iga i le lumana'i pe a uma ona tu'u se pasene patino o tupe e fai ma fa'amaoniga tau tupe. O lenei tupe e ta'ua o le margin. O le fa'asologa o le laina e vaevaeina i le vavae ese po'o le fa'alava.

Tu'u'ese: I se tulaga fa'apito, o se aofa'iga o le fa'ailoga e fa'asoa i se tulaga. Afai e fa'aitiitia le fa'asili mo se tulaga i se tulaga i lalo ifo o le fa'asologa o le tausiga, o le a fa'amavae le tulaga. E mafai fo'i ona e filifili e fa'aopoopo pe fa'aitiiti le pito i lenei tulaga.

Koluse: I le fa'asologa o laina fa'alava, o avanoa uma e fa'asoa fa'atasi ai le fa'alava o le aseta. I le tulaga o le faamaapeina, e mafai e le faioloa ona leiloa uma tupe faasili ma tulaga uma i lalo o le faalava o lena aseta.

Ituaiga Poloaiga: O ituaiga oka e vaevaeina i faʻatonuga faʻatapulaʻa, faʻatonuga maketi, faʻatonuga faʻaoso, faʻatonuga faʻasolosolo, ma le faʻatonuga naʻo.

Tapula'a: O se fa'atonuga fa'atapula'a o se fa'atonuga e fa'atau pe fa'atau atu i se tau fa'apitoa pe sili atu. Peita'i, e le fa'amaonia le fa'atinoina o se fa'atonuga fa'atapula'a.

Maketi: O se fa'atonuga maketi o se fa'atonuga e fa'atau pe fa'atau vave i le tau sili ona maua i le maketi.

Fa'aoso: Mo fa'atonuga fa'aoso, e mafai e tagata fa'aoga ona seti se tau fa'aoso, fa'atonu tau, ma le aofa'i i luma atu. A oʻo atu le tau o maketi i le tau faʻaoso, o le a otometi lava ona tuʻuina e le faiga se faʻatonuga i le tau o le faʻatonuga. A'o le'i fa'atupuina ma le manuia le fa'atonuga, e le fa'aisa le tulaga po'o le pito.

TP/SL: O le oka TP/SL ose oka ma aiaiga fa'aoso (ave le tau o tupe mama po'o le tau taofi-mau'i). A oʻo le tau mulimuli / tau talafeagai / tau faʻasino i le tau faʻaosoina, o le a tapunia e le faiga le tulaga i le tau maketi sili ona lelei, e faʻavae i luga o le tau faʻaosoina ma le aofaʻi. E faia lenei mea ina ia ausia le sini o le ave o tupe mama poʻo le taofia o tupe leiloa, faʻatagaina tagata faʻaoga e faʻanofoina otometi le tupe maua manaʻomia pe aloese mai tupe gau le manaʻomia.

Taofi Tapulaa Poloaiga: O le taofi tapula'a ose ose fa'atonuga fa'atonu e mafai ai e tagata fa'aoga ona seti le tau taofi, fa'atapula'a le tau, ma fa'atau/fa'atau atu le aofa'i muamua. A oʻo le tau mulimuli i le tau taofi, o le a otometi lava ona tuʻuina e le faiga se faʻatonuga i le tau faʻatapulaʻa.

COIN margined: Coin-margined futures e saunia e MEXC o se konekarate fa'aliliu e fa'aogaina ai le cryptocurrency e fai ma fa'amaoniga, o lona uiga o le cryptocurrency e avea ma tupe faavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le BTC coin-margined futures, Bitcoin e faʻaaogaina e fai ma faʻasologa muamua ma mo faʻatusatusaga PNL.

USDT margined: USDT-margined futures ua saunia e MEXC o se konekarate laina, o se oloa fa'asolo laina fa'amauina ma fa'amautu i le USDT, o se stablecoin fa'amau i le tau o le tala Amerika.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex

Fa'afefea ona Fefa'ataua'iga le USDT Margined Perpetual Futures i luga ole DigiFinex (Website)

1. Alu i le DigiFinex Website, kiliki i luga [Derivatives] , filifili [USDT margined] .
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
2. I le itu tauagavale, filifili [BTCUSDT] e fai ma faʻataʻitaʻiga mai le lisi o lumanaʻi.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
3. Kiliki i luga ole Isolated po'o le Koluse e filifili ai lau [Margin Mode].

Kiliki i le [20X] e fetuutuuna'i le fa'atele leverage i le kilikiina o le numera.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
4. Ina ia amata se tupe fesiitai mai le spot account i le lumanai, kiliki i luga [Fesuiaiga] o loʻo i le pito i lalo taumatau e maua ai le lisi o le fesiitaiga.

I le taimi lava i le lisi o le fesiitaiga, filifili le Crptocurrency ma faʻapipiʻi le aofaʻi e te manaʻo e faʻafeiloaʻi, ma kiliki i luga [Ua lelei].
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex

5. Ina ia tatalaina se tulaga, e fa filifiliga a tagata fa'aoga: Limit Price, Market Price, Stop Limit ma Maketi Limit. Mulimuli i laasaga nei:

Fa'atapula'a le tau:

  • Seti lau fa'atauga po'o le tau fa'atau.

  • O le fa'atonuga o le a na'o le fa'atinoina pe a o'o le tau o le maketi i le tulaga fa'apitoa.

  • Afai e le o'o le tau o le maketi i le tau fa'atulagaina, e tumau pea le fa'atonuga i le tusi oka, e fa'atali le fa'ataunu'uga.

Tau Maketi:

  • O lenei filifiliga e aofia ai se fefaʻatauaiga e aunoa ma le faʻamaoniaina o se tau faʻatau pe faʻatau atu.

  • O le faiga e faʻatinoina le fefaʻatauaʻiga e faʻavae i luga o le tau maketi lata mai pe a tuʻuina le oka.

  • E na'o tagata fa'aoga e mana'omia le fa'aofiina o le aofa'i o le oka mana'omia.

Taofi Tapulaa ma Taofi le Maketi:

  • Filifili se Ituaiga Faʻaoso ma seti se tau faʻaoso, tau oka, ma le aofaʻi o faʻatonu.

  • O le fa'atonuga o le a na'o se fa'atonuga fa'atapula'a ma le tau ma le aofa'i na mua'i fa'atonuina pe a o'o le tau o maketi fou i le tau fa'aoso.

  • O lenei ituaiga o fa'atonuga e maua ai e tagata fa'aoga le tele o le pulea o latou fefa'ataua'iga ma fesoasoani e fa'aautomatika le fa'agasologa e fa'atatau i tulaga tau maketi.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
6. A uma ona tuʻuina lau faʻatonuga, vaʻai i lalo o [Open Orders] i le pito i lalo o le itulau. E mafai ona e fa'aleaogaina oka ae le'i fa'atumu.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex

Fa'afefea ona Fefa'ataua'iga le USDT fa'alumaina Fa'avavau Lumanai ile DigiFinex (App)

1. Tatala lau DigiFinex App, i luga o le itulau muamua, tap on [Derivatives] .

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
2. Ina ia fesuiai i le va o paaga fefaʻatauaʻiga eseese, kiliki i luga [BTCUSDT-Swap] o loʻo i le pito i luga agavale. Ona mafai lea ona e faʻaogaina le pa suʻesuʻe mo se paga faʻapitoa pe filifili saʻo mai lisi lisi e suʻe ai lumanaʻi manaʻomia mo fefaʻatauaiga.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
3. Filifili le laina pito i tua ma fetuutuunai le tulaga o le leverage e tusa ai ma lou mana'o.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
4. Ina ia amata se tupe fesiitaiga mai le spot account i le lumanai, kiliki i luga [Transfer] e maua ai le lisi o le fesiitaiga.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
5. Ina ia tatalaina se tulaga, e fa filifiliga a tagata fa'aoga: Limit Price, Market Price, Stop Limit ma Maketi Limit. Mulimuli i laasaga nei:

Fa'atapula'a le tau:

  • Seti lau fa'atauga po'o le tau fa'atau.

  • O le fa'atonuga o le a na'o le fa'atinoina pe a o'o le tau o le maketi i le tulaga fa'apitoa.

  • Afai e le o'o le tau o le maketi i le tau fa'atulagaina, e tumau pea le fa'atonuga i le tusi oka, e fa'atali le fa'ataunu'uga.

Tau Maketi:

  • O lenei filifiliga e aofia ai se fefaʻatauaiga e aunoa ma le faʻamaoniaina o se tau faʻatau pe faʻatau atu.

  • O le faiga e faʻatinoina le fefaʻatauaʻiga e faʻavae i luga o le tau maketi lata mai pe a tuʻuina le oka.

  • E na'o tagata fa'aoga e mana'omia le fa'aofiina o le aofa'i o le oka mana'omia.

Taofi Tapulaa ma Taofi le Maketi:

  • Filifili se Ituaiga Faʻaoso ma seti se tau faʻaoso, tau oka, ma le aofaʻi o faʻatonu.

  • O le fa'atonuga o le a na'o se fa'atonuga fa'atapula'a ma le tau ma le aofa'i na mua'i fa'atonuina pe a o'o le tau o maketi fou i le tau fa'aoso.

  • O lenei ituaiga o fa'atonuga e maua ai e tagata fa'aoga le tele o le pulea o latou fefa'ataua'iga ma fesoasoani e fa'aautomatika le fa'agasologa e fa'atatau i tulaga tau maketi.

Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex
6. A uma ona tuʻuina lau faʻatonuga, vaʻai i lalo o [Open Orders] e ala i le taʻavale i lalo i le pito i lalo o le itulau. E mafai ona e fa'aleaogaina oka ae le'i fa'atumu.
Fa'afefea ona fai Fefa'ataua'iga i Lumana'i ile DigiFinex

Fesili e Fai soo (FAQ)

Ituaiga o Poloaiga ile DigiFinex Futures

Tapulaa Poloaiga

Fa'atapula'a poloaiga e mafai ai e le faioloa ona fa'atulaga se tau fa'atau po'o le fa'atau atu, ma o le a fa'atumu le fa'atonuga i le tau o le fa'atonuga po'o se tau e sili atu ona lelei nai lo le tau o le fa'atonuga.

Pe a tuʻuina atu se faʻatonuga faʻatapulaʻa, pe afai e leai se faʻatonuga o le tau e sili atu ona lelei pe tutusa ma le tau o le faʻatonuga o loʻo avanoa mo le fetaui i totonu o le tusi faʻatonu, o le faʻatapulaʻaina o le a ulufale i le tusi oka e faʻatumu, faʻateleina le loloto o maketi. A maeʻa ona faʻatumu le faʻatonuga, o le a tuʻuina atu le faioloa e tusa ai ma le totogi sili atu ona lelei.

Pe a tuʻuina atu se faʻatonuga faʻatapulaʻa, pe a fai o se faʻatonuga o le tau e sili atu ona lelei pe tutusa ma le tau o le faʻatonuga ua uma ona avanoa mo le faʻatusatusaina i le tusi faʻatonu, o le a faʻatumu vave le faʻatapulaʻa o le tau i le tau sili ona avanoa. Ona o le faʻaaogaina o tupe faʻaalu i le taimi o le faʻataunuʻuina o le poloaiga, o le a tuʻuina atu se pili tau fefaʻatauaʻiga e pei o le tau o le Taker.

E le gata i lea, e mafai fo'i ona fa'aoga le fa'atapula'aina o fa'atonuga e fa'agata pe tapunia atoa ai se fa'atonuga fa'atapula'a o tupe maua. O le lelei o se faʻatonuga faʻatapulaʻa o le faʻamaonia lea e faʻatumu i le tau faʻamaonia, ae o loʻo i ai foi se tulaga lamatia e le mafai ona faʻatumu le poloaiga.

A faʻaaogaina se faʻatonuga faʻatapulaʻa, e mafai foi e le tagata faʻaoga ona fesuiaʻi le taimi aoga o le faʻatonuga e tusa ai ma o latou manaʻoga tau fefaʻatauaʻiga, ma o le faaletonu o le GTC:

- GTC (Good 'Til Canceled Order): O lenei ituaiga o poloaiga o le a tumau pea le aoga seia oʻo ina faʻatumu atoatoa pe faʻaleaogaina.

- IOC (Vaai vave pe Faʻamalo Poloaiga): Afai o lenei ituaiga o poloaiga e le mafai ona faʻatumu vave i le tau faʻamaonia, o le a faʻaleaogaina le vaega e leʻi faʻatumu.

- FOK (Fa'atumu pe Fasi le Poloaiga): O lenei ituaiga o poloaiga o le a fa'aleaogaina vave pe a le mafai ona fa'atumu uma poloaiga.

Poloaiga Maketi

O le a fa'atumu le fa'asologa o maketi i le tau sili ona lelei o lo'o maua ile tusi oka ile taimi. E mafai ona vave fa'atumu le fa'atonuga e aunoa ma le fa'atulagaina e le faioloa le tau. O le fa'atonuga o maketi e fa'amaonia ai le fa'atinoina o poloaiga ae le o le tau o le fa'atinoina, aua e ono fesuisuia'i e fa'atatau i tulaga tau maketi. O fa'atonuga tau maketi e masani lava ona fa'aoga pe a mana'omia e le faioloa ona vave ulufale e pu'e ai se tulaga tau maketi.

Taofi Tapulaa Poloaiga

Afai e seti le tau faʻaoso, pe a oʻo i le tau faʻailoga (tau maketi, tau faʻasino, tau talafeagai) filifilia e le tagata faʻaoga e oʻo atu i le tau faʻaoso, o le a faʻaosoina, ma o le a tuʻuina se faʻatapulaʻaina o le faʻatonuga i le tau o le faʻatonuga ma le aofaʻi na faʻatulagaina e. le tagata fa'aoga.

Taofi Poloaiga Maketi

Afai e setiina le tau faʻaoso, pe a oʻo i le tau faʻailoga (tau maketi, tau faʻamatalaga, tau talafeagai) filifilia e le tagata faʻaoga e oʻo atu i le tau faʻaoso, o le a faʻaosoina, ma o le a tuʻuina se faʻatonuga maketi ma le aofaʻi na faʻatulagaina e le tagata faʻaoga.

Fa'aaliga: O tupe po'o tulaga a le tagata fa'aoga o le a le lokaina pe a seti le fa'aoso. O le faʻaosoina e mafai ona toilalo ona o le maualuga o le fesuiaiga o maketi, tau faʻatapulaʻaina, tulaga faʻatapulaʻa, le lava o aseta faʻamaonia, le lava le tapuni tapuni, lumanaʻi i tulaga e le o fefaʻatauaʻiga, faʻafitauli faiga, ma isi. ma e le mafai ona fasiotia. O fa'atonuga fa'atapula'a e le'i fa'atinoina o le a fa'aalia i fa'atonuga fa'agaoioi.

TP/SL

TP/SL o lo'o fa'atatau i le tau fa'aoso muamua (ave le tau o tupe mama po'o le taofia o le tau gau) ma le tau fa'aoso. Pe a oʻo atu le tau mulimuli o le tau faʻamaʻi faʻamaʻoti i le tau faʻatupuina muamua, o le a tuʻuina e le faiga se faʻatonuga vavalalata maketi e tusa ai ma le aofaʻi na faʻatulagaina muamua ina ia maua ai se tupe mama pe taofi le gau. I le taimi nei, e lua auala e tu'u ai se poloaiga taofi leiloa:

  • Seti le TP/SL pe a tatala se tulaga: O lona uiga ia seti muamua le TP/SL mo se avanoa ua lata ona tatala. A tuʻuina e le tagata faʻaoga se faʻatonuga e tatala ai se tulaga, e mafai ona latou kiliki e seti se faʻatonuga TP / SL i le taimi e tasi. A fa'atumu le fa'atonuga avanoa (vaega po'o le atoatoa), o le a vave tu'uina e le faiga se fa'atonuga TP/SL fa'atasi ai ma le tau fa'aoso ma le ituaiga tau fa'aoso na fa'atulaga e le tagata fa'aoga. (E mafai ona va'aia i fa'atonuga tatala i lalo ole TP/SL.)
  • Seti le TP/SL pe a umia se tulaga: E mafai e tagata faʻaoga ona seti se faʻatonuga TP/SL mo se tulaga faʻapitoa pe a umia se tulaga. A maeʻa le faʻatulagaina, pe a oʻo i le tau mulimuli o le tau faʻailoga faʻapitoa e fetaui ma le tulaga faʻaoso, o le a tuʻuina e le faiga se faʻatonuga maketi e tusa ai ma le aofaʻi na faʻatulagaina muamua.


Tu'u'ese ma Fa'asa'o Fa'atauga

Tulaga Tu'ufa'atasi: O se faiga e fa'asoa ai se aofa'iga o le fa'ailoga i se tulaga.

Cross Margin Mode: O se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina uma paleni avanoa i le teugatupe mo le tulaga.

Tulaga Fa'a'esea Faiga Fa'asagaga Fa'asagatau
Eseesega O se aofaiga fa'atapula'a o le margin o le a tu'uina atu i se tulaga. O paleni uma o lo'o avanoa i totonu o teugatupe e tatau ona fa'aaogaina e fai ma margin.
O le a fa'aaoga pito tuto'atasi i tulaga ta'itasi. O tupe mama ma tupe leiloa o le a le afaina ai le tasi ma le isi. Ole a fa'asoa fa'atasi mo avanoa uma. O tupe mama ma gau e mafai ona puipui i le va o swap e tele.
E na'o le pito i tua o le tulaga e feso'ota'i ai o le a a'afia, pe a fa'ama'apeina. O paleni uma i totonu o le teugatupe o le a leiloa pe a faʻamaʻapeina.
Fa'alelei E tu'ufua le fa'agata, e fa'atapula'aina ai tupe gau i se vaega fa'apitoa. E fetaui lelei mo tulaga sili atu ona fesuisuiai ma maualuga leverage ratio. O tupe mama ma tupe gau e mafai ona puipui i le va o le tele o swap, fa'aitiitia ai tupe mana'omia ma fa'ateleina le fa'aogaina o tupe faavae.

Eseesega i le va o Coin Margined Perpetual Futures ma USDT Margined Perpetual Futures

1. E fa'aaogaina crypto eseese e fai ma iunite tau fa'atatau, aseta fa'amaonia, ma fa'atatauga ole PNL:
  • I le USDT fa'atauva'a fa'avavau lumana'i, fua fa'atatau ma tau o lo'o i le USDT, fa'atasi ai ma le USDT na fa'aaogaina e fai ma fa'amaoniga, ma PNL fa'atatau ile USDT. E mafai e tagata fa'aoga ona auai i fefa'ataua'iga eseese i le lumana'i e ala i le umiaina o le USDT.
  • Mo Coin margined perpetual futures, tau ma le fa'atatau o lo'o i totonu o tala Amerika (USD), fa'aogaina le fa'amaufa'ailoga autu e fai ma fa'amaoniga, ma fa'atusatusa le PNL ma le crypto fa'avae. E mafai e tagata faʻaoga ona auai i fefaʻatauaʻiga faʻapitoa i le lumanaʻi e ala i le taofiofia o le crypto faʻavae tutusa.

2. Tau fa'akonekarate eseese:
  • O le tau o konekarate taʻitasi i le USDT margined perpetual futures e maua mai i le cryptocurrency faʻavae e fesoʻotaʻi, faʻataʻitaʻiina e le 0.0001 BTC foliga tau mo BTCUSDT.
  • I Coin margined perpetual futures, o le tau o konekarate taʻitasi e faʻamautu i le US dollars, e pei ona vaʻaia i le 100 USD faʻatatau mo BTCUSD.

3. Aafiaga ese'ese e feso'ota'i ma le fa'aititia o tau o aseta fa'amaonia:
  • I le USDT fa'atauva'a fa'avavau lumana'i, o le aseta fa'amaonia e mana'omia o le USDT. A pa'ū le tau o le crypto autu, e le afaina ai le tau o le aseta faʻamaonia USDT.
  • I Coin marginedperpetual futures, o le aseta faʻamaonia e manaʻomia e fetaui ma le crypto autu. A pa'ū le tau o le crypto faʻavae, o aseta faʻamaonia e manaʻomia mo tulaga o tagata faʻaoga e faʻateleina, ma sili atu le crypto e manaʻomia e fai ma faʻamaoniga.
Thank you for rating.